Diensten

Nieuwe manieren van samenwerken

Vorige week had ik een opdrachtgever aan de telefoon, hij wilde even sparren. “Hoe werf ik nieuwe partners? Welke afspraken maak ik, hoe weet ik of de juiste afweging maak?” Een lastig dilemma, je praat over de lange termijn. Maak je harde resultaatafspraken met iemand, of streef je samen naar nieuwe manieren van samenwerken en de verbetering daarvan op basis van ieders lessons learned uit het verleden?

Onze aanpak
Dagelijks ontstaan er vele nieuwe manieren van samenwerken, in allerlei vormen: ketensamenwerking, consortia, strategische samenwerkingen of programma’s. Samen met u en uw potentiële nieuwe partner zoeken we naar gezamenlijke doelen, om deze te vertalen naar concrete doelstellingen en meetbare resultaten. Dat doen we met respect voor ieders belang, zodat u samen positief naar een gedeelde toekomst kijkt en concreet weet hoe de samenwerking eruit ziet. Coaching of begeleiding van vergaderingen, werksessies of coördinatieoverleggen om te helpen de nieuwe teams vorm te geven behoort ook tot de mogelijkheden.

Resultaat
Een optimale samenwerking die naadloos verwezen is met uw staande organisatie. Én die bijdraagt aan uw eigen doelen en die van uw partners.

 

Onze diensten