Diensten

Evaluatie

“Hoe haal ik nu alles uit de gedane evaluaties? Als lerende organisatie wil ik graag leren van eerdere ervaringen. Maar wat er uit de evaluaties komt, krijg ik niet verankerd binnen en beschikbaar voor de hele organisatie.” Herkenbaar?

Onze aanpak

U bent op de goede weg! Want om te leren, is regelmatig evalueren van de organisatie, de (bedrijfs)processen en projecten van groot belang. Dat medewerkers na een startup en eventuele training weer aan hun eigen werk gaan, komt in iedere organisatie voor. Samen met de medewerkers of de teams kijken we wat er beter kan, en op welke manier dat geïmplementeerd kan worden in de organisatie. Daarvoor zorgen wij voor een omgeving waar alle betrokkenen zich vrij voelen om ook minder goede zaken te benoemen met als doel van elkaar te leren. We kijken niet alleen naar de harde feiten, maar ook naar de ‘zachte’ aspecten, de menselijke kant. Tot slot zorgen we dat de uitkomsten zich verankeren in een volgende fase van het project, het volgende project of de organisatie zelf. Zo krijgt een evaluatie nut en helpt het naar het beoogde resultaat.

Resultaat

We leren uw organisatie te leren van de evaluaties. Zodat medewerkers straks als vanzelfsprekend evalueren, verbeteringen doorvoeren en de geleerde lessen meenemen naar nieuwe projecten en samenwerkingen. Dat leggen we vast in een praktisch evaluatierapport waar alle deelnemers hun voordeel mee doen.

Onze diensten