Nieuws

De samenwerkende mens

Van professionele ketensamenwerkingen tot vrijwilligers die spontaan samen de buurt opknappen. We hebben een natuurlijke neiging om dingen samen te doen, maar vaak is het ook lastig om een samenwerking vol te houden. Er ontstaat altijd wel gedoe.

Ben je geinteresseerd in een lezing voor een lunchsessie, een teamvergadering of kennisbijeenkomst. Ik kom graag bij je langs om mijn visie te vertellen op  “de samenwerkende mens” ofwel de   “Homo collaborarensus”

Ik geef inzichten op de vraag “Wat maakt een samenwerking succesvol?”

Ik ga het niet hebben hoe je je project moet optuigen, of hoe je ketensamenwerking inricht,  welke KPI’s je kunt meten of hoe een teamcoach het voor je op kan lossen. Ik ga het wel hebben over de onderstroom, wat beweegt ons om samen met anderen iets te ondernemen? En wat is jouw rol en invloed daarbij.

Als je meer wilt weten, neem contact op via het contactformulier of bel of mail mij.

Naar nieuwsoverzicht