Nieuws

Nieuwsbrief januari 2021

1. Ons boek “De Kermis in Organisaties” is verschenen!

2. Veranderingen bij Noition


Ons boek “De Kermis in Organisaties”

Na twee jaar schrijven, tegen lezen, herschrijven en redigeren is ons boek klaar en ligt het in de boekhandel. We wilden graag onze ervaringen uit verschillende organisaties en projecten delen met anderen. Om te weten en begrijpen hoe jij en je collega’s met bepaalde situaties omgaan, te leren accepteren dat dingen gebeuren zoals deze gebeuren en er volgens naar te kunnen handelen. Zodanig dat je plezier beleeft aan de kermis in jouw organisatie. Onze gevoelskant is iets waar we niet altijd mee te koop lopen. In ons boek laten we zien dat als je meer naar je gevoel luistert en er mee werkt, je beter in je vel komt te zitten en een prettig mens wordt. Voor jezelf en voor je omgeving, jouw kermis. En de kermis is overal!

Ook tijdens het schrijven en uitbrengen van dit boek hebben we samen met onze uitgever in bijna alle attracties gezeten. De kermis is heerlijk, maar het is ook wel fijn om nu naar het boek te kijken en er trots op te zijn! Helaas behoort in deze vervelende tijd van beperkingen een gezellige boekpresentatie niet tot de mogelijkheden. Maar gelukkig hebben we iemand bereid gevonden om er toch een feestelijk tintje aan te geven, volledig Corona proef.

 

Bekijk hier het filmpje van Zingend Telegram Jacob Kooimans.

 

 

Ben jij benieuwd welke attracties in jouw organisatie een prominente rol spelen. Of juist ergens achteraf staan opgesteld en je deze dus pas heel laat ontdekt. Of heb je het gevoel dat je in de botsauto’s zit. Je kunt natuurlijk dit boek lezen. Maar we kunnen ook bij je langs komen en met jouw team, jullie kermisterrein ontdekken. We gaan samen op pad en kijken hoe je kunt voorkomen om er misselijk, teleurgesteld of bedrogen uit te komen. En om samen plezier te hebben als het een beetje spannend wordt. Zo krijg je inzicht in elkaar, je omgeving en situaties in jouw project of organisatie.

Interesse in een lezing of teamsessie?

Neem dan contact op via boek@noition.nl of bel met Robert op 06-11333860.
Wil je het boek bestellen? Ga bij voorkeur naar je plaatselijke boekhandel en bestel het daar met het ISBN nummer 9789463191968. Anders is het ook via bol.com te verkrijgen. Neem even contact met ons op als je een groter aantal wilt bestellen, om bijvoorbeeld cadeau te doen aan relaties, collega’s of medewerkers. We brengen je dan in contact met onze uitgever Scriptum.

Veranderingen bij Noition

Alleen verder

Walter Keyner verlaat Noition als partner en gaat zich volledig richten op persoonlijke coaching. Niet alleen voor mensen uit de bouw en vastgoedwereld, maar voor iedereen die in zijn of haar werk of persoonlijke leven tegen barrières aanloopt en daar graag mee aan de slag gaat. Dat doet hij vanuit zijn praktijk Wutah, dat staat voor groei.

Soms nog samen

Natuurlijk zal Walter zich als mede auteur van het boek De Kermis in Organisaties blijven inzetten bij teamsessies en lezingen, zoals we die hierboven aanbieden. Vanzelfsprekend kan hij daarnaast ook de meer persoonlijke coaching van jou, je collega’s of medewerkers verzorgen.

Wutah Coaching

Het zal je waarschijnlijk verassen op welke wijze Walter coaching anders inzet dan gebruikelijk. Als je hem beter kent, zul je het vast wel begrijpen. Kijk maar eens op www.wutah.nl. Binnenkort zullen zijn blogs ook regelmatig op LinkedIn verschijnen.
Je bent van harte welkom voor een gratis intakegesprek.

 

 

 

Naar nieuwsoverzicht